Despre noi

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri: calitate si produse originale. Este suficient sa priviti un produs Terra Mobilli ca sa va simtiti bine in fiecare zi.

Terra Mobilli este parte a grupului Terra Construcții, societate înființată în 1991 și recunoscută pe plan internațional în domeniul mobilei și al prelucrării lemnului.

Oferim o gamă variată de piese de mobilier, dar și tâmplărie din lemn masiv, create pentru generații. Valoarea unui produs Terra Mobilli nu este dată numai de frumusețea detaliilor și eleganța impunătoare a stilului, ci și de calitatea execuției.

Experiența celor peste 25 de ani în domeniu, o linie modernă de producție și acuratețea prelucrării lemnului masiv stau la baza produselor de care se vor bucura generații întregi.

Terra Mobilli ofera o varietate de produse in stil clasic din lemn masiv de tei si brad acordând o atentie deosebita la detalii – realizarea imbinarilor in coada de randunica care dau o finete produselor. Calitatea produselor deriva din experienta profesionistilor si din acuratetea prelucrarii lemnului masiv folosit.

Tel: 0749 / 075 065

Email: contact@terramobilli.ro


  Pornind de la masurare si pana cand au montat, echipa TERRA Mobilli a fost…

  Georgiana Cozma -

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut…

  Donald Berry -

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut…

  Donald Berry -