Uși interior

O COLECȚIE IMPRESIONANTĂ DE MODELE

Uşile de interior au rolul principal de a ne oferi intimitatea de care avem nevoie. Totodată pe lângă rolul funcţional uşile au şi rolul de a înfrumuseţa locuinţa, iar designul unei uşi poate schimba radical aspectul interiorului. Pentru mulţi dintre noi alegerea uşilor de interior reprezintă o mare bătaie de cap, deoarece pe piaţă sunt o mulţime de modele.

APELAȚI CU ÎNCREDERE LA SPECIALIȘTII NOȘTI

Dacă sunteţi posesorii unei case mari, amenajată în stil clasic, puteţi apela la uşi cu vitralii, care vor da un plus de rafinament interiorului. În cazul în care staţi la bloc, iar încăperea este decorată în stil modern, cele mai potrivite sunt uşile cu un design cât mai simplu.

Ce tip de uși să alegeți

Puteți opta pentru uşi simple sau complexe, cu ornamente, personalizate sau fără ornamente. În general pentru a crea un design de interior rafinat şi elegant uşile de interior trebuie să fie la fel. Trebuie să fie din acelaşi material şi să aibă ornamente similare. Unele uşi pot fi cu sticlă iar altele nu, însă cadrul trebuie să aibă aceaşi culoare.

Dă o notă de caldură casei, alături de TERRA MOBILLI!

Ușile de interior sunt create dupa ultimele tendințe în materie de design și au un aspect unic care se mulează perfect pe orice stil arhitectural. Sunt disponibile într-o gama variata de modele si culori.